Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

گلیسیرین

گلیسیرین, گلیسرول, گلیسیرین چیست, قیمت گلیسیرین, فروش گلیسیرین,
گلیسیرین
5 (100%) 1 vote

فروش گلیسیرین

گلیسیرین یکی از مرسوم ترین حلال های مورد مصرف در صنایع دارو سازی و تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. همچنین در صنایع غذایی نیز کاربرد هایی دارد. گروه صنعتی و تولیدی کانی کاو سابقه طولانی در فروش این محصول با کیفیت درجه یک به بسیاری از کارخانجات و تولیدکنندگان لوسیون ها ، کرم های مرطوب کننده ، مواد دارویی نظیر ملین و نرم کننده و مواد خوراکی در ایران دارد. کیفیت محصول گلیسرول کانی کاو بسیار مرغوب ، شفاف ، کاملا خالص و منطبق با استاندارد های دارویی کشور ایران می باشد. به منظور خرید این محصول با بخش فروش گلیسیرین گروه کانی کاو تماس حاصل فرمایید.

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین یا گلیسرول Glycerol یک مایع شفاف ، بی بو ، بی رنگ و غلیظ با طعمی شیرین است. گلیسرول یک الکل سه عاملی کاملا محلول در آب با فرمول مولکولی C3H5(OH)3 می باشد و به دلیل دارا بودن سه گروه هیدروکسیل ، به راحتی و در هر حجمی در آب حل می شود. گلیسیرین یک حلال چرب و غیر سمی است که به طور مستحکم در تمامی ترکیبات تری گلیسیریدی یافت می باشد.

گلیسیرین, گلیسرول, گلیسیرین چیست, قیمت گلیسیرین, فروش گلیسیرین,

تولید گلیسیرین

در محصولات گیاهی و بدن حیوانات نوعی استر با زنجیره طولانی کربوکسیل به نام تری گلیسیرید وجود دارد که حاوی مقادیر زیادی گلیسیرین است بنابراین منشاء اصلی تولید گلیسیرین از منابع حیوانی و گیاهی می باشد. برای این منظور ، تری گلیسیرید ها را با استفاده از مواد شیمیایی همچون کاستیک سودا ، تصفیه می کنند تا گلیسرول را از ناخالصی هایی مانند چربی های نامطلوب جدا سازی کنند. روغن پالم (روغن درخت نخل) ، سویا و چربی گاو از مهم ترین منابع طبیعی تولید گلیسیرین هستند.

بر اساس براوردها در بین سال های 2000 تا 2004 در آمریکا و اروپا حدودا سالیانه نهصد و پنجاه هزار تن گلیسیرین تولید شده است. محصول تولید شده از تری گلیسیرید دارای کیفیت پایین و قیمت ارزانی می باشد که بیشتر آن به عنوان سوخت مصرف می گردد ولی بخشی نیز طی فرایند های پر هزینه ، تصفیه شده و وارد صنایع دارویی و غذایی می شود. برای تولید گلیسیرین خالص از تری گلیسیرید ها و جدا سازی مواد آلی و قلیایی آن از کربن اکتیو استفاده می کنند.

البته می توان برای تولید گلیسیرین از روش سنتزی و مواد شیمیایی نظیر پلی پروپیلن هم سود برد. برای انجام این روش پر هزینه به منظور تولید آلیل کلرید ، پلی پروپیلن را کلرینه و سپس هیدرولیز می کنند. اصولا گلیسیرین یک محصول جانبی بدست آمده از تولید چربی ها است که دارای فرایندی ارزان قیمت می باشد به همین علت تولید گلیسیرین با استفاده از روغن های حیوانی و گیاهی بسیار ارزان تر و به صرفه تر از تولید آن به روش سنتزی است.

گلیسیرین, صابون گلیسیرین,

کاربرد گلیسیرین

گلیسیرین در صنایع دارویی و بهداشتی

از این محصول در تولید شیاف گلیسیرین که روش درمان یبوست است استفاده می شود. همچنین صابون گلیسیرین به دلیل حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی پوست طرفدار دارد. به دلیل اینکه این ماده از چربی های حیوانی تهیه می شود بنابراین مقادیری از آن در حین استفاده از صابون گلیسیرین ، جذب پوست شده و رطوبت آن را حفظ می کند. گلیسرول ماده مهمی در تولید داروهای گوناگون است و در ترکیب شربت سرماخوردگی ، شربت ضد صرفه ، لوسیون ها و کرم ها ، روغن های بهداشتی و خمیر دندان بکار می رود.

گلیسیرین در صنایع غذایی

گلیسرول به دلیل طعم شیرین ، به عنوان شیرین کننده خوراکی ها مصرف می شود. همچنین چربی آن به عنوان روغن در غذا های چرب و ارزان قیمت همچون کلوچه کاربرد دارد. این ماده دو برابر شیرینی بیشتری نسبت به قند و شکر داشته و همچنین بر خلاف این مواد ، به دندان ها آسیب نمی زند.

گلیسیرین در تولید ضدیخ

گلیسرول نیز مانند الکل های گلیکول می تواند پیوند هیدروژنی قوی با مولکول‌ های آب ایجاد کرده و نقطه انجماد آن را کاهش می دهد. در گذشته از این ماده غیر سمی به صورت فراوانی به عنوان ضد یخ استفاده می کردند. همچنین در آزمایشگاه ها از آن برای نگهداری آنزیم ها در درمای زیر صفر بهره می برند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.